INDIA GARDEN

INDIA GARDEN Indian Tandoori Restaurant - Sinds 1991

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1287 beoordelingen
24 jan 2020 om 21:04 Delicious food, long delivery time.
22 jan 2020 om 9:57 Heerlijk. Een aanrader.
21 jan 2020 om 20:29 Always good! we order at india garden since we moved to delft 2 years ago, never disapointed! :)
19 jan 2020 om 8:57 Very tasty food with good sized portion, the lamb was a great cut of meat. I wasn't expecting a very quick delivery as most Indian food takes that little bit longer than other foods. Sundries like garlic nan, mixed pickle & samosas were excellent too.
10 jan 2020 om 19:36 prima
8 jan 2020 om 18:55 Het eten was lekker maar te lang in de frituur en daardoor te droog.
7 jan 2020 om 21:42 Ik had lahori lamscurry wat echt heel lekker was en gekruide garnalen die net wat minder lekker waren. Wel echt n aanrader als je alleen curry wilt!
5 jan 2020 om 20:21 Alles was lekker, behalve de lamsvlees saag curry, was best wel beetje 'dunloppy' (hahaha). Dus niet zo lekker zacht, hoop kauwen! Smaak was wel super!
30 dec 2019 om 19:50 Veg jalfrezi and baingan bhartha! Jesus Christ! No one it is the only restaurant with 4.5 stars
23 dec 2019 om 22:36 Heerlijk en ruim genoeg
19 dec 2019 om 8:38 Te weinig groente. 3 erwtjes in de rijst en in de saus 3 stukjes groen. Er ontbrak nogal wat. Te duur voor wat je krijgt en te eenzijdig. groente is gezond en het hoort bij dit gerecht.
19 dec 2019 om 0:29 The food quality has reduced from past unfortunately!